NOTES

AVAILABLE : boleh terima tempahan , FULLBOOK : tempahan penuh , LIMITED : hanya terima dlm kuantiti kecil ,OFF DAY : tidak terima sebarang tempahan

Sila lihat jadual utk booking tempahan

ANNOUNCEMENT !!!

1) TEMPAHAN UNTUK APAM POLKADOT DIBUKA PADA BILA2 MASA MULAI HARI NI (17/10/2013)

2) TEMPAHAN DURIAN CREPE DIBUKA MULAI 22/10/2013 MANAKALA PAVLOVA MULAI 20/10/2013.

3) TEMPAHAN LAIN DIBUKA MULAI 21/10/2013..(CONTOH : COKLAT HANTARAN , COKLAT KEK , TARTLETS ETC..)

SEGALA PERTANYAAN , SILA HUBUNGI PN.NOOR HAYU DI TALIAN 017-6265432

Wednesday, April 14, 2010

chocolate box..... lollichoc...... mashmellow celup coklat......



ni satu lagi pattern......'treasure box'......mcm biasalah kaler ikut pada citarasa masing2....box ni disertakan dgn 6pcs paraline.....paraline pun boleh pilih bentuk dan perisa......harga untuk box ni (chocolate box + 6pcs paraline) Rm35




lolli choc ni di order oleh hanim......dia order untuk makan2 dgn anak bujangnya si Danny....lolli choc ni sebatang Rm 1 jer....sesuai gak kalo nak buat door gift untuk besday anak......boleh bagi kawan2 sekolah @ coklat utk kanak2 masa kenduri kawin.....



ni pulak lolli choc untuk diletakkan di Kiosk Puspanita......anak aku si Nureen tu geram jer bila nampak coklat ni....dia ingat aku buat untuk dia bawak gi umah pengasuh.....



ni pulak mashmellow celup coklat......yg ni dijual masa bukak booth semalam......sold out.....cepat jer abis.....harga cuma Rm2 sebatang.....murahkan?? kalo kat kiosk kat pasaraya selalu jual Rm3.50 sebatang....

1 ulasan:

zanaz70 said...

wah mashuk biz coklat ko ayu. tahniah dan sukses yek. gi amik award kat blog akak yek

Post a Comment