NOTES

AVAILABLE : boleh terima tempahan , FULLBOOK : tempahan penuh , LIMITED : hanya terima dlm kuantiti kecil ,OFF DAY : tidak terima sebarang tempahan

Sila lihat jadual utk booking tempahan

ANNOUNCEMENT !!!

1) TEMPAHAN UNTUK APAM POLKADOT DIBUKA PADA BILA2 MASA MULAI HARI NI (17/10/2013)

2) TEMPAHAN DURIAN CREPE DIBUKA MULAI 22/10/2013 MANAKALA PAVLOVA MULAI 20/10/2013.

3) TEMPAHAN LAIN DIBUKA MULAI 21/10/2013..(CONTOH : COKLAT HANTARAN , COKLAT KEK , TARTLETS ETC..)

SEGALA PERTANYAAN , SILA HUBUNGI PN.NOOR HAYU DI TALIAN 017-6265432

Monday, November 5, 2012

Harga Kelas

1) Kelas asas coklat
Yuran : RM250 (with starter kit)
Masa : 10.00 am - 4pm
Modul : Praline , oreo edible & warna , lollichoc , coklat box size XL , choc bouquet. Pelajar akan membawa pulang 1kg coklat hasil buatan sendiri
Min : 1org , Max : 4 org

Yuran : RM200 (without starter kit)
Masa : 10.00 am - 4.00pm
Modul : Praline , oreo edible & warna , lollichoc , coklat box size XL , choc bouquet. Pelajar akan membawa pulang 1kg coklat hasil buatan sendiri
Min : 1org , Max : 4 org


2) Kelas apam polkadot
Yuran : RM60
Masa : 10.00 am - 1.00pm
Modul : Belajar cara membancuh , mengenal bahan , mengukus dengan suhu yg betul, cara penyimpanan. Pelajar akan membawa pulang apam polkadot sebanyak 10-20 biji hasil sendiri.
Min : 1 org , Max : 10 org

3) Kelas Rich Choc Moist Kek with Choc roses
Yuran : RM160
Masa : 10.00 am - 4pm
Modul : Belajar cara membancuh kek coklat moist , membancuh ganache ,membuat choc rose dr ganache, juga belajar cara menyalut kek serta resipi free (kek coklat moist & topping serta choc rose). Pelajar akan membawa pulang 1 biji kek hasil sendiri.
Min : 1 org , Max : 4 org

4) Kelas basic cupcake
Yuran : RM200
Masa : 10.00 am - 2.00pm
Modul : Belajar cara mengenal bahan , membancuh & membakar cupcake. Juga belajar cara mendeko cupcake dengan buttercream & ganache. Pelajar akan membawa pulang 12 biji cupcake hasil dekorasi sendiri
Min : 1 org , Max : 3 org

5) Kelas basic kek
Yuran : RM200
Masa : 10.00 - 4pm
Modul : Belajar cara mengenal bahan , membancuh kek & membakar kek pada suhu betul. Serta belajar cara menyalut kek dengan buttercream & mendeko kek. Pelajar akan membawa pulang 1 biji kek hasil dekorasi sendiri.
Min : 1 org , Max : 4 org

6) Kelas Tartlets
Yuran : RM150
Masa : 10.00 am - 1.00pm
Modul : Belajar cara membuat kulit tart, filling cream cheese yang lazat, filling bluebery, strawberry , membuat fruit tart, coklat tart serta cara penyimpanan nya. Pelajar akan membawa pulang 25 biji tart hasil sendiri.
Min : 1 org , Max : 6 org

7) Kelas Kek Continential
Yuran :
Masa : 10.00 am - 4.00pm
Modul :
Min : 1 org , Max : 4 org

8) Kelas Durian Crepe (NEW !!)
Yuran : RM
Masa : 10.00 am - 5.00pm
Modul :
Min : 1 org , Max : 4 org

NOTA :
  • Semua lokasi kelas bertempat di Presint 9, Putrajaya melainkan ada disebut di tempat lain
  • Kelas yg melebihi 3 jam, makan tengahari disediakan, bagi kelas kurang dari 3 jam, light refreshment ada disediakan.
  • Peralatan disediakan. Pelajar hanya perlu membawa apron , tuala kecil , pen

0 ulasan:

Post a Comment